Voor de Stichting Wijkkoepel Groenelaan worden dringend bestuursleden gezocht. Men kan zich voor kennismaking en een informatief gesprek bij het secretariaat van het bestuur melden: wpfgroenelaan@gmail.com. Dat neemt dan contact op met kandidaten, die overigens bij voorkeur moeten wonen in de wijk. Maar er worden ook leden gezocht van een werkgroep die zich onder mee bezig houdt met de plannen voor woningbouw op de plek van het tankstation aan Newa.

Het is de werkgroep Infra, onderdeel van de Stichting Wijkkoepel Groenelaan. Behalve met de Newa-plannen houdt de werkgroep zich bezig met onder meer herinrichting aan Landtong, fiets- en wandelpaden, beplanting en bomen en verkeerssituaties. “Wij doen dat met een groep zeer enthousiaste wijkbewoners”, meldt de werkgroep. “Een van ons gaat verhuizen naar een andere stad, zodat wij zoeken naar tenminste een nieuw lid, maar meer mag ook.” Aanmelden bij de voorzitter Bauco Moerkercken, via b.mmc@planet.nl.

Wijkontbijt

Woensdag begint ook het wijkontbijt weer in De Bolder aan Groenhof. Die de gehele zomer open blijft. Het ontbijt is pas van 9.00 uur af, maar men kan wel tot 11.00 uur terecht. Bij mooi weer kan met het ook op het terras gebruiken. De kosten zijn nog steeds € 2,00.

Gym

In de maand juli zal Nel Oosterhuis nog buiten gymlessen blijven geven. Op maandag en donderdag van half 11 tot 11 uur iedereen er voor € 2,00 per keer aan meedoen. De lessen vinden plaats in de binnentuin van het Kringloop ouderen complex.

Buitenspeelbus

Van 6 t/m 9 juli en van 3 t/m 6 augustus is de Buitenspeelbus van AmstelveenSport aanwezig in de wijk Groenelaan. Men kan er komen sporten van 14.30 tot 17.30 of van 19.00 tot 21.00 uur. De bus staat bij het grasveld en de pierenbadje aan de Alpen Rondweg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.