Omdat de Voedselbank Burgemeester weer pakketten uitdeelt, in plaats van cadeaubonnen, ging burgemeester Tjapko Poppens er woensdag langs. Door lokale acties werd er voldoende aangevoerd om weer gevarieerde pakketten te maken, vertelde men hem.

In het begin van de coronaperiode was er wel tijdelijk een tekort geweest, maar de gemeente sprong in het gat, waardoor bonnen konden worden uitgereikt, waarmee de betrokkenen zelf voedsel bij supermarkten konden kopen. Het bestuur vertelde woensdag overdonderd te zijn door de vele spontane giften en inzamelingsacties van bedrijven, horeca, kerken, sportverenigingen en scholen.

Om te weten of men in aanmerking komt voor een wekelijks voedselpakket, kan men zich op woensdagen tussen 13.00-13.30 uur aanmelden. Kijk voor meer informatie op www.voedselbankamstelveen.nl.  Voor vragen over donaties en inzamelingsacties: 06 45679039 of stuur een e-mail naar: voedselbankamstelveen@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.