Omdat welzijnsorganisatie Participe, zoals eerder gemeld, de huur van wijkcentrum ’t Open Hof aan de Burgemeester Haspelslaan 129, eigendom van de Protestantse Kerk (PKN), per 1 oktober heeft opgezegd, verdwijnen ook alle wijkactiviteiten daaruit. Dat geldt bijvoorbeeld voor die van de door Bewoners Initiatiefgroep (BIG) Stadshart. Woensdag 1 juli is daarover van 16:00-17:30 uur een informatiebijeenkomst in ’t Open Hof.

De activiteiten worden ondergebracht bij andere locaties en wijkcentra. Voor de Bewoners Initiatief Groep wordt gezocht naar een ontmoetingsplek in het Stadshart. Tijdens een bijeenkomst worden wijkbewoners daarover geïnformeerd en is er gelegenheid vragen te stellen. Wethouder Marijn van Ballegooijen van Welzijn en Zorg is dan aanwezig. Wegens de coronamaatregelen moet men zich vooraf aanmelden voor de bijeenkomst via vragenopenhof@amstelveen.nl of 06-52098598.

Wie niet in de gelegenheid is te komen maar wel een vraag heeft kan die ook stellen via naar het email-adres. En tijdens de bijeenkomst kan men bellen met vragen:  06-52098598.

2 REACTIES

  1. Is er geen behoefte meer aan een wijkcentrum op deze plek of is dit het begin van kaalslag in het welzijnswerk of wordt het hogere doel van de onroerend goedboeren gediend?

  2. Wedden dat ook hier woningen gaan verrijzen. Het heilige politieke doel van 100.000 inwoners zal gehaald worden. Het welzijn van omwonenden en de burgers van Amstelveen in zijn algemeenheid ten spijt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.