Er komt donderdag 2 juli (16.00 uur) weer een talkshow van de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA), met natuurlijk directeur Darshan Sloot van die club als ‘host’. Met uiteraard weer een wethouder en een aantal directeuren. Nadat Herbert Raat, burgemeester Tjapko Poppens en Rob Ellermeijer al waren aangeschoven van B&W is nu wethouder Floor Gordon van Economische Zaken aan de beurt.

De talkshow komt live ui de Kleine Zaal van de Schouwburg, wordt uitzonden via het nog bestaande RTV Amstelveen maar is daarna eindeloos ook via die lokale-tv zender te zien. Net als op  de website van RTVA en die van de ondernemersvereniging: www.oa-amstelveen.nl.

Ger Loogman

Men kan deze keer trouwens met veertig man / vrouw bij de live-uitzending zijn, op de tribune van de Kleine Zaal. Deze keer zijn de directeuren van de Loogman Group, Blue Fish Social Media en Asko schoonmaak- en bedrijfsdiensten gevraagd, respectievelijk Ger Loogman. Jeroen Franken en Marcel Bellis. Verder kom ‘funeral planner’ (in gewoon Nederlands uitvaartverzorger) Eva de Mar langs.

RTVA televisie  is te zien op Ziggo 42, KPN 1380, één kanaal onder NPO1, T-mobile 806 en het YouTube kanaal van de zender.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.