Behalve in een flat aan de Van der Hooplaan werden ook in Heiloo en Akersloot  woensdag laboratoria voor de productie van harddrugs gevonden. Het bleek dus een Noord-Hollandse keten, maar of en ook elders in Nederland labs zijn gevonden, is onduidelijk. De politie hield wel een landelijk onderzoek.

Waarschijnlijk werden in de diverse laboratoria telkens een onderdeel toegevoegd aan het eindproduct: MDMA. In de een flat aan de Van der Hooplaan werd PMK gemaakt, die ook nodig is voor MDMA, in Heiloo produceerde de olie daarvoor en in Akersloot kristallen. Er werd 90 kilo gevonden met een waarde van miljoenen euro’s.

Burgemeester Poppens liet de woning aan de Van der Hooplaan sluiten, opdat wordt voorkomen dat criminelen er weer hub slag slaan. Overigens zijn nog geen verdachten gearresteerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.