Met de bewegwijzering in het Stadshart loopt de gemeente blijkbaar toch wel achter. Nog steeds wordt naar de parkeergarage V&W verwezen, terwijl die al jaren niet meer bestaat. Er is een nieuwe garage voor komen met daarboven appartementen. Eigenaar is ASR Vastgoed, die ook het voormalige warenhuispand aan V&D verhuurde, daarna liet verbouwen voor Hudson’s Bay, die er trouwens maar een blauwe maandag in zat.

Het is eigenlijk de gemeente niet kwalijk te nemen, want die heeft absoluut geen ervaring in bewegwijzering. In vrijwel andere gemeenten vindt men richtingwijzers naar vrijwel alle gebouwen en objecten van enige betekenis, maar daar voelde men in Amstelveen al tientallen jaren weinig. Zodat die in het Stadshart nagenoeg de enige zijn. En zo blijft de naam V&D toch nog bewaard…

5 REACTIES

  1. Moet Raat met foto er niet bijstaan, omdat hij als wethouder met historisch erfgoed in zijn portefeuille dit toch maar mooi heeft weten te bewaren.

  2. Raat heeft alleen zichzelf in zijn portefeuille.

    Waar moet dat bord trouwens anders naar verwijzen? Naar de kledingdump die in dat fraaie gebouw komt?

    • Zeur niet! Zo wordt die kleding tenminste niet verspild. Dat jij je nu maatkleding kunt permitteren, wil niet zeggen dat iedereen dat kan.

  3. Bij de Hema verkopen ze geen maatkleding. Het door dumping instandhouden van overproductie aan textiel heeft grote nadelen. Mijn hoop blijft gevestigd op verhuizing van het gemeentehuis naar het Buitenhof in het Stadshart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.