Ook Huis Elsrijk aan de Graaf Aelbrechtlaan (naast het gebouw van het Apostolisch Genootschap) gaat 2 uni weer open. Op dinsdag 9 juni is er een fysiek spreekuur ‘Uit Voorzorg’ mogelijk. Men moet zich daarvoor dan wel vooraf aanmelden via 06 48461916.


Tot die tijd is dat telefoonnummer beschikbaar men tijdens het spreekuur kan bellen met een van de vrijwilligers. Daar kan men terecht met vragen over hoe men zich kan voorbereiden op langdurige zelfstandigheid, hoe veilig het huis is, hoe maak men contact met buurtgenoten maakt en wie belangen als men dat zelf niet meer kan. Elke dinsdag: 13:00 – 14:00 uur.

Activiteiten

Op de website van Stadsdorp Elsrijk (www.stadsdorpelsrijk.nl) kan men alle activiteiten in Huis Elsrijk zien, die weer zijn begonnen. Daar leest men ook
welke regels en procedures worden gehanteerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.