Als de horeca-terrassen maandag (1 juni) ruimer open gaan moet dat in het Stadshart, aan de Amstelzijde en het Oude Dorp wel met de bewoners zijn gecommuniceerd. Die mogen daar geen overlast door ondervinden. Dat zei wethouder Floor Gordon vrijdag tijdens de informatiebijeenkomst over raadsleden over de coronacrisis.

Er wordt door de gemeente een gedoogbeleid gevoerd, waarbij ruimere terrassen zijn toegestaan en voor de horecabedrijven zonder terrasvergunning een oplossing niet worden gezocht. Stadshart en Amstelzijde zijn horecacentra waar al met ondernemers is gesproken, in het Oude Dorp moeten zaken nog worden besproken, onder meer met hun buren.

Gordon vertelde ook dat kinderboerderij Elsenhoven weer open gaat voor maximaal honderd bezoekers en daar goede controle nodig is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.