Donderdag, op Hemelvaartsdag dus, is het Afvalbrengstation op bedrijventerrein Legmeer open van 07.30 tot ’s middags vier uur. Tijdelijk (tot en met 30 mei) gaat het station een uur eerder open dan gebruikelijk.

Omdat velen het verplichte thuis blijven gebruiken voor een opknapbeurt van hun woning en derhalve veel grof vuil hebben, ontstaan lange files van wachtende auto’s bij het station, mede als gevolg van het feit dat minder voertuigen dan normaal en worden toegestaan.

Niet te laat

Overigens mochten diverse inwoners het terrein niet meer op, omdat zij vlak voor de sluiting waren gekomen. Doe dat niet, is dan ook het advies van de gemeente. Het is ook verboden lopend naar het station te gaan, omdat men dan geen toezicht kan houden op het aantal bezoekers.

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.