Directeur Darshan Sloot van Ondernemersvereniging Amstelveen (OA0 heeft kennelijk de smaak te pakken gekregen van het presenteren van een lokale Talkshow. Op dinsdag 26 mei om 16.00 uur is er weer een, die via de lokale omroep RTV Amstelveen wordt uitgezonden uit de Kleine Zaal van Schouwburg Amstelveen, als onderdeel van OA’s ‘Ondernemers voor Ondernemers!’  
Men ziet er weer bekende gezichten in, zoals dat nu eenmaal bij een talkshow schijnt te horen. Deze keer komen burgemeester Tjapko Poppens, directeuren Heleen van Ketwich Verschuur van AmstelveenSport (voormalig sportbedrijf), Daan Kroone van Day Foodbar, die ook voorzitter van Koninklijke Horeca Amstelland is en Debby Borst van Flynth adviseurs en accountants, alsmede mede-stichter Dirk-Jan Eeuwen van de Cityden Group.

De OA-talkshow is dus dinsdag 26 mei om 16:00 uur live te zien op RTVA televisie (Ziggo 42; KPN 1380, één kanaal onder NPO1; T-mobile 806) en terug te kijken via de website van RTVA of YouTube of www.oa-amstelveen.nl.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.