De culturele instellingen vragen burgers nu in creatieve uitingen te laten blijken wat zij het meest missen. Zij kunnen dus een foto, gedicht, tekening of een andere creatie sturen over waar zij naar uitkijken als alle maatregelen niet meer nodig zijn. Iedereen kan meedoen. ). Inzenden kan tot 1 juni naar M.de.Vries@debibliotheekamstelland.nl

“Over de inzendingen tekenen we een mooi kozijn. Zo kunnen deelnemers later terugkijken hoe zij deze tijd hebben ervaren. Alle inzendingen worden gedeeld op de website en social media van de organisaties”, licht Meliza de Vries van de Bibliotheek toe.

De Bibliotheek Amstelland, Amstelveens Poppentheater, Cobra Museum, Museum Jan, P60, Platform C, Schouwburg Amstelveen en de Volksuniversiteit maken samen een expositie hiervan (datum & locatie worden nog bekend gemaakt).

Meer informatie op: https://www.debibliotheekamstelland.nl/tips-voor-thuis/volwassenen.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.