Deze  zomer gaat het openluchttheater in Elsrijk niet open. De organisatoren hadden een uitbreid programma voorbereid, maar dat kan door de coronacrisis niet doorgaan. Er was de laatste weken veel onzekerheid over de mogelijkheid om nog een gedeeltelijk theaterseizoen te kunnen draaien, maar dat bleek eigenlijk toch niet mogelijk. “Het beste is alle optredens en evenementen van dit seizoen af te lasten en door te schuiven naar seizoen 2021”, verdedigt Stadsdorp Elsrijk zijn besluit.
Het denkt nog wel na over de mogelijkheid aan het einde van de zomer een kinderfestijn te organiseren, mits er toestemming komt van kabinet en gemeente. Over het najaarsprogramma in Huis Elsrijk aan de Graaf Aelbrechtlaan volgt nader bericht, zegt de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.