Golf Amsteldijk is vandaag weer open gegaan. “We hebben over heel veel zaken goed nagedacht”, zegt de directie. Het oefencentrum is van maandag t/m vrijdag weer open van 8:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag en zondag van 8:00 uur tot 20:00 uur. Dat zijn ook de openingstijden voor de 9 holes par 3 baan.

De 9 holes A-status baan (grote baan) kan bespeeld worden van zonsopgang af en de laatste starttijd zal 2,5 uur voor zonsondergang zijn. Als de receptie nog niet geopend is kan met toch gaan golven, maar het is wel de bedoeling dat golfers zich dan na afloop bij de receptie melden voor de betaling. Die receptie is geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 20:00 uur en zaterdag en zondag van 8:00 tot 19:00 uur.

Lessen

Bij Golf Amsteldijk kan men ook weer vrij trainen op het hele oefencentrum, deelnemen aan de jeugd- en privélessen en Toptracers gebruiken. Ook kan men zich, als dat nog nodig is, weer opgeven voor de cursussen, die binnenkort beginnen.

Er zijn wel voorwaarden, waaraan zowel spelers als het golfcentrum moeten voldoen. Het volledige protocol in de loop van deze week op de website. Onder meer moet men de grote baan van te voren reserveren, zoveel mogelijk met pin of contactloos betalen, niet met meer personen tegelijk de receptie betreden en zoveel mogelijk de digitale scorekaart gebruiken. Kleedkamers en douches zijn gesloten, toiletten wel geopend. Restaurant Brasserie 10 is tot 1 juni nog wel gesloten, maar afhalen mag daar wel.

Incasso

Het centrum heeft van eind maart af alle incasso’s stopgezet voor de leden en aangesloten golfprofessionals. Dat was iets later dan dat de ‘intelligente-lockdown’ ingezet werd, geeft de directie toe.   “Dit is dan ook de reden dat wij hebben besloten deze incassostop voor alle leden en golfprofessionals door te zetten tot 1 juni 2020. Hierdoor hebben alle leden tot 1 juni 2020 een gratis lidmaatschap en kunnen de golfprofessionals tot 1 juni 2020 gratis gebruikmaken van alle faciliteiten.”

Pas op 1 juni 2020 worden weer de automatische incasso’s verwerkt. Bij de leden die aan het begin van hun jaarlidmaatschap het volledige jaarbedrag ineens hebben betaald, wordt het lidmaatschap, zonder extra kosten, twee maanden verlengd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.