In verband met de COVID-19 pandemie verzorgt Brijder Preventie deze keer online haar informatie avonden over verslaving. Men schrijft zich in voor twee avonden, op de donderdagavonden 30 april en 7 mei 2020 (19.30 tot 21.00 uur). Zij zijn bestemd voor partners / kinderen / familieleden / vrienden van mensen met een verslavingsprobleem.

Tijdens deze avonden komt aan bod: Welke gevolgen kan het overmatig gebruik van alcohol en /of drugs hebben voor het lichaam, het denken en het gedrag? Wat is verslaving? Wat zijn de gevolgen voor de omgeving van verslaafde persoon? Hoe kan men het beste met hem of haar omgaan? Welke grenzen kan de omgeving stellen? Hoe voorkomt men dat  men zelf of andere gezinsleden te veel in het gedrang komen? Hoe kan men iemand met een verslaving helpen? Welke hulpverlening is er voor mensen met verslavingsproblemen? Wat voor hulp is er voor ‘naasten’?

Contact

Men schrijft zich voor beide avonden in en kan deelnemen door middel van een specifieke online omgeving (beeldbellen). Daardoor ontstaat direct contact met Brijder medewerkers en de andere deelnemers. De avonden zijn interactief en er is voldoende ruimte om vragen te stellen.

Voorafgaand aan de eerste avond wordt een deelnemer door een van de Brijder medewerkers gebeld om hem of haar wegwijs te maken in de speciale online omgeving. Dit duurt ongeveer 5 minuten.
Wat men nodig heeft voor deze online avonden is een laptop of tablet, goede Wi-Fi en een ruimte met voldoende privacy. Voor verdere informatie en inschrijving kan men bellen met Brijder Haarlem tel: 088-3583800 of een e-mail sturen naar preventie@brijder.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.