Stadsdorp Elsrijk heeft een ander adres gekregen. De organisatie huist niet meer aan de Heemraadschapslaan 96c maar nu heeft het Huis Elsrijk, naast de Apostolisch Kerk aan de Graaf Aelbrechtlaan 138. Eind februari verhuisde het naar die pastorie van het gebouw. De officiële opening is in mei gepland.

Het Stadsdorp huurt het huis en de bijbehorende twee zalen. Hierbij hoort ook de huur van de grote zaal voor 10 keer per jaar. De leden van het Apostolisch genootschap zullen op afgesproken tijden gebruik blijven maken van verschillende ruimtes.

Vaste plek

De nieuwe locatie ‘’Huis Elsrijk’’ biedt plaats aan de vele activiteiten van het Stadsdorp, zegt de organisatie. Ook krijgen daar de sociaal beheerder, de ouderen adviseur en de per 1 april aangestelde wijkcoach Sacha de Ruiter een vaste plek.
Met deze centraal gelegen locatie wil het Stadsdorp Elsrijk naar haar zeggen zichtbaarder en laagdrempeliger zijn voor de wijkbewoners. “Het is een mooie plek in een prachtige omgeving en er worden op dit moment nog wat aanpassingen gedaan door de verhuurder. De bestaande activiteiten hebben uiteraard in overleg een eigen plek gekregen. Overigens gooit het coronavirus ook hier roet in het eten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.