Zakjes paaseieren kwam wethouder Rob Ellermeijer van vervoer brengen bij de buschauffeurs van Connexxion. Hij zei het te waarderen dat dankzij hen mensen ook tijdens de Paasdagen worden vervoerd. De wethouder nam ook een boeket bloemen mee voor de kantine aan de Meerlandenweg.

Ter wille van de veiligheid van de chauffeurs roept de wethouder reizigers op de maatregelen en aanwijzingen in acht te nemen. “Ook voor hun eigen veiligheid.”

De maatregel 1,5 meter afstand te houden is soms lastig na te leven in het openbaar vervoer. Het zorgt ervoor dat er minder mensen kunnen worden vervoerd. Hoewel de meeste reizigers wegblijven, zijn er toch incidenteel momenten dat er veel reizigers tegelijk mee willen.

Adviezen

De gemeente geeft de volgende adviezen: Laat uitstappers altijd voor; houd afstand van medereizigers op haltes/(bus)stations; wacht op enkele meters afstand totdat u kunt instappen; kies een zitplaats in de bus zo ver mogelijk bij anderen uit de buurt; kies de volgende rit als een voertuig vol is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.