Omdat er door de coronacrisis een streep door alle voorstellingen en films in het programma van Schouwburg en Cinema Amstelveen werd gehaald en het culturele leven in Amstelveen abrupt tot stilstand kwam, deelt Schouwburg Amstelveen vanaf nu in allerlei online initiatieven van artiesten. Met voorstellingsregistraties, concerten, danslessen en podcasts brengen zij het theater naar de huiskamer.

Onder de noemer Theatertips voor thuis worden voorstellingen met alle inwoners van Amstelveen en de regio gedeeld. Kijk voor de Theatertips voor thuis op www.schouwburgamstelveen.nl/theatertipsvoorthuis. Het overzicht wordt constant aangevuld.

Picl – Thuis-filmtheater  
Filmliefhebbers hoeven niks te missen nu Cinema Amstelveen is gesloten. Met Picl is het mogelijk om de beste filmhuisfilms thuis te bekijken. Van Nederlandse films tot prijswinnende documentaire films. Op tv, tablet of telefoon, op het moment dat het iemand uitkomt. Als men een film bekijkt via Picl, steunt hij daarmee een filmtheater naar keuze. Kijk voor meer info over Picl op www.cinemaamstelveen.nl.

Foto: Vincent Tulp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.