De Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus heeft een boek in voorbereiding over de herbouw van de kerk die op 15 september 2018 door brand zwaar werd beschadigd. Daarvoor is de redactie op zoek naar foto’s op de avond van de brand. Het gaat niet om de Urbanuskerk zelf die in brand staat, want daarvan heeft de redactie er al genoeg, maar het gaat vooral om de vele omstanders die er bij stonden.

“Het gaat ons om de emoties van mensen, foto’s van het brandende gebouw hebben we al genoeg”, zegt de redactie. Die vraagt om het toezenden van foto’s in lage resolutie. Zij kunnen worden gestuurd naar vriendbov.urbanus@gmail.com

Wanneer de redactie de foto’s wil gaan gebruiken, neemt zij contact met de inzenders op, zeggen de samenstellers van het boek. “Het zou erg fijn zijn wanneer inzenders ons kunnen vertellen wie er op de foto’s staan, zodat wij toestemming kunnen vragen voor publicatie in het boek”, meldt de redactie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.