Er waren gisteravond volgens GGD Amsterdam-Amstelland in totaal 64 Amstelveners positief getest op het Coronavirus, dat is ruim een half promille van het inwonertal. In heel de regio waren er 603 besmettingen vastgesteld, wat qua promillage daarmee ongeveer overeen komt.

De website van de GGD geeft aan dat er in Amsterdam 487 besmettingen door tests waren vastgesteld. Voor andere omliggende gemeenten waren die cijfers: Aalsmeer 15, Diemen 13, Ouder-Amstel 5 en Uithoorn 13. Van zes geteste personen was de uitslag nog net bekend.

Overigens betekent het aantal positieve tests niet dat daarmee het totale aantal besmettingen is kaart is gebracht. Dat kan veel hoger liggen.

https://www.amsterdam.nl/nieuws/nieuwsoverzicht/coronavirus/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.