De weekmarkt ging vrijdag uiterst aangepast op het Stadsplein door. Er waren minder kramen en bezoekers dan anders. Er mochten alleen kramen met food producten staan. De markt werd namelijk beschouwd als een openlucht supermarkt, die levensmiddelen te koop aanbiedt. Non-food kramen werden geweigerd en de handhavers plus marktmeesters hielden er toezicht op dat de hygiënische maatregelen in de strijd tegen het coronavirus in acht werden genomen.

 

Foto’s: Robert van Waning

6 REACTIES

  1. dag,

    Wat jammer dat op de markt de non- food kramen nog niet meer kunnen deelnemen. Is het ook een optie, de markt te splitsen? Op vrijdag de markt voor de etenswaren, op een andere dag in de week de andere kramen?

  2. Op het Stadsplein zou iedere dag een andere markt kunnen zijn: Non-food, bloemen, kunst, 2de hands spullen, klussen/kleine reparaties/doe-het-zelf, koken, hobby’s, verzamelen, fitness,

  3. Van kledingwinkel tot kledingwinkel bedoel je. Marktjes kunnen juist zorgen voor de diversiteit die het winkelcentrum mist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.