Ondernemers in het Vershart van winkelcentrum Stadshart Amstelveen breiden hun diensten uit en starten met bezorgen. Naast Sushi Time gaan nu ook Visspecialist de Koning, Slagerij Hergo en Partí bezorgen in Amstelveen. Thuis zittende Amstelveners kunnen dan als vanouds genieten de producten die het Vershart te bieden heeft.

Bij het bezorgen worden de noodzakelijke hygiëne-maatregelingen in acht genomen. Er is geen fysiek contact en er wordt er 1,5 meter afstand gehouden bij elke handeling. Betalen kan contactloos met de pinpas of mobiel. Voor meer informatie zie: stadshartamstelveen.nl en raadpleeg de individuele winkels voor actuele openingstijden.

Bezorgmogelijkheden

Bij Sushi Time kunnen liefhebbers verse sushi bestellen via de website. Bestellen bij Visspecialist de Koning kan via de webshop van het bedrijf. Het bezorgt gratis o.a. verse salades, pasta’s, gebakken vis en haring bij mensen thuis in Amstelveen en omstreken. Slagerij Hergo bezorgt ook gratis in Amstelveen de beste kwaliteit vlees, maaltijden en belegde broodjes van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur of tussen 15.00 en 17.00 uur. Bij speciaalzaak Partí kan men noten, koffie en chocolade bestellen. Een bestelling geplaatst voor 14.00 uur wordt dezelfde dag nog bezorgd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.