De eerste inwoner van Amstelveen is overleden aan de gevolgen van het Coronavirus. Zondag overleed een vrouw van 69 jaar, met een al kwetsbare gezondheid. Zij was een van de eersten van wie de besmetting werd vastgesteld.

“Een ontzettend verdrietig bericht,” zegt burgemeester Tjapko Poppens. “Allereerst mijn medeleven met de familie en de naasten van deze inwoonster. Voor hen is dit een groot verlies. We weten dat er mensen gaan overlijden door dit virus, maar dit nieuws raakt ons natuurlijk allemaal. Het is nu heel dichtbij. Ik wens de naasten van haar veel sterkte toe de komende tijd.”

Hij herhaalt dat men met elkaar door deze moeilijke tijd heen moet. “Kijk naar elkaar om, help elkaar en alstublieft, neem de regels en richtlijnen van het RIVM serieus.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.