Terwijl alle publieksactiviteiten ook in Amstelveen overal zijn afgelast biedt Platform C, dat vooralsnog tot 6 april dingen niet door laat gaan, nu online cursussen aan. Docenten en staf hebben hard gewerkt aan die alternatieve lesvormen, meldt de organisatie. Zij zijn erin geslaagd zoveel mogelijk lessen en cursussen met online-lesgeven doorgang te laten vinden.

“In een periode waarin onduidelijk is hoe lang we nog gebonden zijn aan sobere leefregels, biedt Platform C de mogelijkheid om thuis het leven te veraangenamen en online lessen en cursussen te  blijven volgen”, zegt Platform C, de koepel van Muziek- en Dansschool Amstelveen, Volksuniversiteit en Kunstuitleen.

De reguliere lessen muziek, dans en theater van Muziek- en Dansschool Amstelveen en de cursussen van Volksuniversiteit Amstelland zijn geannuleerd in de Platform C-locaties. De balie van Kunstuitleen Amstelveen is gesloten, maar de website kan uiteraard bezocht worden om kunstwerken te bekijken en te reserveren.

Meer informatie op www.platform-c.nu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.