Van maandag is er een speciaal winkeluurtje voor 70 plussers bij Albert Heijn Groenhof. Iedereen die de leeftijd van 70 jaar heeft  bereikt kan er van 07.00 uur tot 08.00 uur terecht voor de boodschappen.

Het is niet de bedoeling dat men, zoals blijkbaar velen in Amstelveen, aan het hamsteren slaat. Maar voor senioren is het zo wat rustiger en de schappen zijn dan nog niet geheel leeg.

Praten bij Participe

Participe Amstelland heeft met het oog op het coronavirus een soort praatlijn geopend. Voor mensen die in deze tijd een ‘luisterend oor’ kunnen gebruiken, omdat er niemand in de buurt is waar men de werkelijkheid van vandaag mee kan bespreken. zegt de welzijnsorganisatie.  “Anderen merken dat het veel spanningen oplevert thuis te werken of met het gezin lang thuis te zijn.”

Wie bijvoorbeeld daarover wil praten kan contact opnemen met Participe Amstelland. Niet meer, zoals gebruikelijk, alleen op werkdagen, maar ook in het weekend bellen. Maar ja, wel weer alleen overdag, van 08.30-17.00 uur op 020-5430 440. Men kan ook een bericht sturen naar team.amstelveen@participe.nu

4 REACTIES

  1. Oudere mensen redden dat echt niet !!!! Ben ambulante kapper al 12 jaar en weet uit ervaring dat ouderen echt niet voor 9 uur klaar kunnen zijn !!

    • Eigenlijk niet bij nagedacht, maar je hebt gelijk, maar gezien al die bijzondere maatregelen, ook genomen in winkels, is het misschien mogelijk tussen 9 en 10 en dat men er een plaatselijke verordening van maakt.
      Misschien is het handig om een dringend gemeentelijk advies uit te laten gaan naar winkels om per klant maar een beperkte hoeveelheid produkten te verkopen, waarvan men de neiging heeft om die te hamsteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.