Cinema Amstelveen mag dan zijn gesloten, de films uit die bioscoop zijn nu thuis te bekijken in de ‘online filmzaal’. Cinema Amstelveen biedt films aan die al eerder hebben gedraaid of al in de planning stonden.

De films zijn tegen betaling te zien via Picl, een initiatief van ruim 23 Nederlandse filmtheaters. Op deze manier hoeven bezoekers dus niets te missen en steunen zij Cinema Amstelveen en andere partijen in de filmbranche.

Er staan typische filmtheaterfilms op die niet bij reguliere aanbieders te vinden zijn zoals Mijn Rembrandt, System Crasher en Parasite. Met een paar muisklikken op computer, tablet of TV heeft men de film naar keuze. De prijs is vergelijkbaar met een bioscoopkaartje: 8,50 euro.

Programmeur Diny Bonestroo: “Naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen van het RIVM zijn wij genoodzaakt alle filmvoorstellingen in onze zalen tot en met 6 april 2020 af te gelasten. Via Picl bieden we onze bezoekers toch de mogelijkheid om onze films te zien: Cinema Amstelveen maar dan thuis.
Ook als we weer open zijn, blijft deze online zaal een belangrijke aanvulling. Het overkomt onze vaste gasten wel eens dat ze een film graag willen zien maar dat die uit roulatie is voordat ze in de gelegenheid zijn naar de bioscoop te gaan. Op deze manier bieden wij hen de mogelijkheid om deze filmpareltjes ook thuis te kijken.”

Picl is te vinden via de website van Cinema Amstelveen en via picl.nl. Hier staat de online filmagenda van Cinema Amstelveen.

https://picl.nl/theaters/cinema-amstelveen/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.