De jaarlijkse plantenruilbeurs op buitenplaats Wester-Amstel aan de Amsteldijk Noord 55 wordt zaterdag 25 april gehouden van 11.00 tot 12.30 uur.  Er is dan weer gelegenheid om tuinplanten en zaden te ruilen met andere enthousiaste tuinierders.


Ook kan men de tuinen bezoeken van de buitenplaats en zijn zaden en andere producten van daarvan te koop. Men kan inbrengen: opgekweekte tweejarige planten, opgepotte zaailingen van éénjarige of vaste planten, overtollige planten, die men kwijt wil  / moet en waarvan men het jammer vindt om ze weg te gooien. Men kan er ook met zaden van éénjarige, tweejarige of vaste planten terecht.
Men wordt verzocht planten als het enigszins kan in potten of in een plastic yoghurtbeker of iets dergelijks aan te voeren. Of in een stevige plastic zak, met de naam van de plant erop. Zaden graag in een papieren zakje, bijvoorbeeld een opgevouwen koffiefilter, met de naam erop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.