Werk aan de 45 appartementen die boven de parkeergarage achter het gebouw van voorheen Hudson’s Bay (ooit V&D) komen, stagneerde door storm en onstuimig weer, omdat de veiligheid van de bouwvakkers moest worden gegarandeerd. Aan het gebouw zelf is geen schade ontstaan.

Onder andere de montagewerkzaamheden aan de gevels en de afbouwwerkzaamheden in de woningen moesten tijdelijk worden stil gelegd, maar inmiddels zijn de werkzaamheden hervat.

Plafondbekleding

Op dit moment is men aan de buitenzijde van het gebouw bezig met het monteren van plafondbekleding op de balkons en balustraden. De plafonds tot en met de elfde verdieping zijn gereed en de balustraden op de 7e, 8e & 9e verdieping zijn gemonteerd. Verder schieten de werkzaamheden op de 8e tot en met de 11e verdieping ook al aardig op. Daar komen ruimte scheidende wanden en op enkele verdiepingen is men bezig met de plafondconstructies. Ook installaties in de wanden en plafonds worden aangebracht, zoals inbouwkranen in de badkamers en inbouwreservoirs in het toilet.

Het complex van zeven verdiepingen bovenop de garage heet Up Mountain. De appartementen krijgen bijbehorende parkeervoorzieningen en kenmerken zich straks door een trapsgewijze opbouw. Het ontwerp van het woongebouw, de parkeergarage en het warenhuis zijn op elkaar afgestemd. Maar de vraag is welke huurder in dat laatste komt, nu het leeg staat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.