In de door stichting Tpodium georganiseerde serie ‘Jazz in de Buurt’ treedt vrijdagavond (13 maart) in Villa Randwijck aan het Catharina van Clevepark 10 The New Conrad Miller Trio op.

Dat combineert traditionele jazz en blues met Zuid-Amerikaanse ritmes en harmonieën met lyrische, impressionistische composities als gevolg. De verschillende achtergronden van de drie muzikanten in dit nieuwe akoestische pianotrio laat een originele mix van stijlen klinken. De authentieke en krachtige grooves geven een nieuwe kleur en dimensie aan het traditionele Jazz Trio.

Con Alma

Hun derde album ‘Con Alma’ heeft geen directe correlatie met de titel, want het bekende nummer van Dizzy Gillespie uit 1954  is niet op de CD te horen, wat wel vragen oproept. In Villa Randwijck speelt het trio voornamelijk eigen composities die uit hart en pen komen van Coen Molenaar, piano, en David de Marez Oyens, conrtrabas. Zij worden begeleid door drummer Enrique Firpi.

 

https://www.youtube.com/watch?v=wm_vVmfFDsg

 

Coen Molenaar (piano) is een All-Round muzikant, componist, leraar en producent die in wereldwijde verbanden werkt; in een breed spectrum van stijlen zoals Jazz, Fusion, Dance, Funk, R & B, Rock en New-Soul. Hij is de spil als keyboardman met gitarist Jan Akkerman en toert met zijn eigen formaties zoals Tristan, Impulse en ‘The New Conrad Miller Trio naar diverse windstreken.

 

www.tpodium.net

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.