In de Buurtkamer Keizer Karelpark aan de Lindenlaan 75 (MOC) wordt vrijdag 13 maart (19.00 tot 20.30 uur) een gratis informatieavond over het Coronavirus gehouden. Aanleiding is dat het Coronavirus sinds 5 maart ook is geconstateerd in Amstelveen, wat tot veel vragen leidt.

Marlene Meester met 45 jaar ervaring in infectiepreventie zal een korte presentatie houden. Aansluitend is er ruim de gelegenheid tot vragen die er zijn rondom het Coronavirus. Bezoekers worden ontvangen met een gratis kopje koffie of thee. buurtkamerkkp@gmail.com, telefoon 020-643 04 53.

Facebook.com/Buurtkamerkeizerkarelpark

Corona virus

In de regio Wuhan in China startte in december een uitbraak van een nieuw coronavirus, ook wel SARS severe acute respiratory syndrome -CoV coronavirus-2 genoemd. Het virus kan de ziekte COVID-19 veroorzaken. De meeste patiënten met dit virus hebben koorts en luchtwegklachten. Samen met de Wereldgezondheidsorganisatie WHO onderzoeken de Chinese autoriteiten het coronavirus. Wereldwijd worden er maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

 

 

1 REACTIE

  1. Lekker met een zootje mensen in een zaaltje gaan zitten luisteren naar de clichés over het Coronavirus. Hoe dom kun je zijn?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.