Dinsdag 31 maart (14.30 uur) start de wandelcursus ‘Elke stap telt’ in de wijk Keizer Karelpark, georganiseerd door AmstelveenSport (het voormalige sportbedrijf). De startbijeenkomst is bij Atletiekvereniging De Startbaan (adres Startbaan 1-A). Voor meer informatie of aanmelden: Iris Meertens bij AmstelveenSport, i.meertens@amstelveensport.nl 088-8585104. De kosten voor de 12- weekse cursus bedragen veertig euro. Mensen met een Amstelveenpas ontvangen 50% korting.

Onder begeleiding van wandelcoach en beweegdocent Cisca van der Straaten werkt iedereen, op zijn of haar eigen niveau, aan het verbeteren van de conditie. Daarnaast is het volgens AmstelveenSport heel gezellig mee te doen, omdat de deelnemers wekelijks samen komen om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en hun nieuwe weekschema op te halen.

Gedurende de cursus geeft Cisca voorlichting over onder anderen gezonde voeding en de juiste wandeluitrusting. De wandelcursus is dus een unieke combinatie van informatie,  sportiviteit én gezelligheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.