In het voorjaar start de nieuwe cyclus van het senioren Rockkoor My Generation in cultuurcafé in P60. Dat komt bijeen op dinsdagen, behalve de eerste dinsdag van de maand van 15:30 tot 17:00 uur (inloop 15:00). De kosten bedragen € 8 per keer. Opgeven via mygeneration@amstelring.nl of 06-14646643.

Wie ondersteuning bij vervoer nodig heeft of juist bereid iemand onderweg op te halen die minder mobiel is kan via dat adres ook contact opnemen met Misha de Jong.

Cultureel programma

Iedere eerste dinsdag van de maand is er van 14:30 tot 17:00 uur een gratis cultureel programma te beluisteren in het café van P60, met live muziek. Op dinsdag 10 maart start dus een nieuwe reeks repetities van het Senioren Rockkoor My Generation, onder leiding van dirigent Boris Kothuis, bekend van de reguliere popkoren in Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen.

Iets anders

Iedereen kan zich aansluiten. Zowel bij het koor als bij de culturele middagen. Een gouden stem of zangervaring zijn geen vereisten, goede zin des te meer. My Generation Amstelveen is een initiatief van P60 en Amstelring Dagbesteding. Doel: senioren met elkaar te verbinden en de beeldvorming rondom ouderen positief te beïnvloeden. Niet alle ouderen willen (alleen) handwerken of klaverjassen. Mensen die net iets anders zoeken, zijn op deze middagen helemaal op hun plaats. Iedereen is welkom, de entree van het cultuurcafé is gratis. Elke dinsdagmiddag is er wat te doen voor senioren dus in P60. Beide activiteiten worden financieel gesteund door de gemeente en P60.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.