Folk/americana band CCC Inc. speelt vrijdag 28 februari in P60. De in 1967 opgerichte formatie is inmiddels al ruim 50 jaar bezig en betrad talloze podia.

CCC Inc. is een folk- en Americana-formatie die eind jaren zestig en begin jaren zeventig uitermate succesvol was in het clubcircuit. CCC Inc. is de enige Nederlandse band die in 1970 op het hoofdpodium van het Kralingen-festival speelde. Na het ondergronds gaan in 1974 waren voormalige bandleden Van Beusekom en Schreurs betrokken bij de oprichting van Stichting Popmuziek Nederland en werd Jansz begin jaren tachtig tieneridool met de band Doe Maar. CCC Inc. bestaat uit: Joost Belinfante, Jaap van Beusekom, Huib Schreurs, Ernst Jansz, Jan Hendriks en Richard Wallenburg

Meer informatie: https://www.p60.nl/28-02-2020/ccc-inc

Foto: Jaap Reedijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.