Een door de gemeente erkende officiële zwarte lijst dus. In de zogenoemde ‘Gemeentegids’, een advertentiefuik in particuliere handen, meldt de burgemeester zich met een Voorwoord. En op de gemeentelijke website wordt het boekje aanbevolen, omdat er veel gegevens over de lokale overheid in staan. Het is onvolledig of er bestaat een zwarte lijst. Ik denk het laatste.

De gemeente heeft er blijkbaar voordeel van, want doe zorgde er voor dat alle gemeentelijke gegevens er in staan. Zal wel door de communicatie-afdeling zijn verzorgd. De afdeling die dondergoed weet welke media er in Amstelveen zijn. Maar daarbij ontbreken bij voorbeeld amstelveenweb.com en natuurlijk amstelveenblog.nl. Misschien nog meer. Ja, uiteraard wel het royaal door de gemeente gesteunde RTV Amstelveen en natuurlijk het Amstelveens Nieuwsblad, waarin de gemeente wekelijks adverteert. Maar, behoudens enkele wijkbladen, blijft amstelveenblog.nl – ondanks herhaalde verzoeken – kennelijk op een zwarte lijst staan. Zal wel officieel zijn….

4 REACTIES

  1. De link naar de webversie van de gemeentegids bracht mij op een advertentie van een uitvaartdienst waar ik niet meer van af kwam. Dat is wel een erg duidelijke hint.

  2. Het is een zeer slecht samengesteld boekje, dat al jarenlang wordt gepresenteerd door afdeling communicatie. Het is gratis voor de gemeente, dus kost geen cent en de uitgever kan door de adverteerders geld binnenhalen. Het grootste probleem is bij afdeling communicatie van de gemeente Amstelveen, dat ongeveer 90 % van de ambtenaren daar niet in Amstelveen woont, dus ontbreekt wat lokale kennis. Maar ze zijn helaas ook niet geïnteresseerd, welke informatie wordt in het boekje afgedrukt en dat is toch zonde. Het kan beter…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.