Een eerbetoon aan Joe Cocker, de muzikale legende die op Woodstock de muziekwereld schokte met zijn bloedstollende versie van het Beatles-nummer With a little help from my friends, is zaterdag 29 februari om 20.00 uur te zien en vooral te horen in Schouwburg Amstelveen. Dan treedt de band ‘Cry me a river’ er op. 

Ontspoking. Foto: Hans Gerritsen

Zelf schrijven deed Cocker niet, maar andermans nummers zingen kon de koning van de cover als de beste. De ‘Cry me a river’ band gaat terug naar Cockers rijke oeuvre en speelt hits als Summer in the city, You are so beautiful en Have a little faith in me. Naast de hits zijn er de anekdotes over het turbulente leven van een wildeman die zong, zoop en bewoog alsof zijn leven ervan afhing.

 Spoken

Voor vierjarigen en ouderen is er zondag 1 maart (14.30 uur) de jeugddansvoorstelling ‘De Ontspoking’  van De Stilte.Een kat-en muisspel tussen mens en spook. Meneer Engeman vindt bij thuiskomst zijn huis bevolkt met spoken. Het probleem is dat hij het zelf niet door heeft. De dansers van jeugddansgezelschap de Stilte brengen spoken tot leven met livemuziek van Buma Boy Edgar-prijswinnaar Martin Fondse en zangeressen Anna Serierse, Marit van der Lei en Edison-prijswinnaar Sanne Rambags. Meer info en kaarten: www.schouwburgamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.