Op donderdag 20 februari komen The Bootleg Beach Boys naar P60. De band klinkt niet alleen identiek aan The Beach Boys, maar ziet er ook exact zo uit. Met hun show zorgen ze voor een memorabele avond en een eerbetoon aan veertig jaar Beach Boys.

The Bootleg Beach Boys hebben Ierland, UK en Australië al veroverd en het is nu de beurt aan Nederland. Met hun show, die wordt ondersteund met historisch foto- en filmmateriaal van The Beach Boys, halen ze de geest van de 1960’s American Dream terug.

The Beach Boys

De Amerikaanse band die in 1961 werd opgericht door broers, neven en een schoolvriend. Toen het nummer ‘Surfin’ uitkwam in 1961 braken ze door. Daarna werden ze radend populair door nummers zoals ‘Little Bird’, ‘Leaving This Town’ en ‘Girls On The Beach’ . Met het album ‘Pet Sounds’ dat in 1966 verscheen, werd het album door het tijdschrift Rolling Stone uitgeroepen tot op-een-na-best album ooit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.