Ondanks de storm kwamen dit weekend zo’n 850 kinderen naar de jaarlijkse in De Meent. Vooral op zaterdag, toen wethouder Marijn van Ballegooijen (Gezondheid en Welzijn) de happening opende. Dat deed hij overigens samen met een aantal kinderen. Hij bedankte daarbij uitdrukkelijk de vrijwilligers.

De Speelstuif bestaat al tientallen jaren en is in Amstelveen een waar begrip. Een groep vrijwilligers organiseert op eigen kracht deze jaarlijkse traditie voor basisschoolkinderen. Om te zorgen dat dit kinderfeest ook in de toekomst door kan gaan, zijn nieuwe vrijwilligers nodig. Wie wil helpen met de organisatie en kinderen een ongelooflijk weekend geven, kan een mail sturen naar speelstuif@live.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.