De schrijvers Ilja Leonard Pfeijffer en Sytze van der Zee vertellen respectievelijk op vrijdag 13 maart (20.00 uur) en donderdag 16 april (19.30 uur) over hun laatste romans. De verkoop van de kaarten start deze week.

Ilja Leonard Pfeijffer. Foto: Stephan Vanfleteren

Ilja Leonard Pfeijffer vertelt op 13 maart over zijn roman Grand Hotel Europa. Over Europese identiteit, liefde in tijden van massatoerisme en de spannende zoektocht naar het laatste schilderij van Caravaggio.

 

WOII

En op 16 april gaat Sytze van der Zee opnieuw in gesprek met een van de overlevenden die hij voor zijn boek interviewde. Van der Zee sprak met ongeveer tachtig ouderen over het leven tijdens de Tweede Wereldoorlog.

 

Kaartjes zijn te koop via de website van de Bibliotheek Amstelland:

www.debibliotheekamstelland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.