Het Amerikaanse loopfietsjesmerk Strider Bikes, dat vorig jaar het Europese hoofdkwartier in Nederland vestigde, zoekt onder meer in Amstelveen kinderen tussen 1,5 en 4 jaar oud die willen leren fietsen. Ouders kunnen hun kind tot en met dinsdag 18 februari opgeven om Strider-ambassadeur te worden. De twee winnaars in heel de provincie Noord-Holland  krijgen een loopfietsje en worden van persoonlijke fietstips voorzien. Ook mogen ze meedoen aan de nationale Strider Cup die in april wordt gehouden. Meer informatie en aanmelding: www.strider-bikes.nl/strider-ambassadeurschap.

Van de ouders van Strider-ambassadeurs wordt gevraagd één keer per maand een korte video of foto te delen over de voortgang van het fietsproces. Dit beeldmateriaal gebruikt Strider Bikes Nederland voor reclame, die heet dan ‘om andere ouders en kinderen ook te inspireren’.

Strider Bikes creëert en inspireert toekomstige generaties fietsers door jonge kinderen vanaf 6 maanden oud hun eerste fietservaring te geven.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.