Theatergroep Knars speelt zondag 9 februari om 14,30 uur de voorstelling ‘Eureka’ voor iedereen die ouder is dan 4 jaar in het Amstelveens Poppentheater. Eureka blijkt daarin een meisje dat het  liefst wil vliegen. Ook vindt die dag in het Poppentheater een deel van het huiskamerfestival ‘Gluren bij de Buren’ plaats. Het trio 10 Strings Shuffle treedt er op met een feestelijk repertoire van blues, bluegrass en folk, om 12.00, 13.00 en 16.00 uur. Toegang voor ‘Gluren” is gratis, de voorstelling ‘Eureka’ kost 9 euro.

Eureka droomt ervan astronaut te worden. Haar vader en haar moeder zijn de beste uitvinders van de wereld. Het hele huis is dan ook één grote werkplaats vol bijzondere uitvindingen. Maar jammer genoeg gebruiken haar ouders hun uitvindingen vooral om Eureka te beschermen tegen de boze buitenwereld.

Foto: Michael Polane

Opblaas-regenjas

Zo moet Eureka rondlopen in een Opblaas-regenjas om zich te beschermen tegen botsingen. En moet ze verplicht op afstand bestuurbare schoenen dragen die na school meteen naar huis lopen. Haar vriendje Mo is de enige die begrijpt dat Eureka echt wil vliegen. Samen bedenken ze een eigen uitvinding, de Keukentrapsraket. Bestemming: Gevaar. Als dat maar goed afloopt.

Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.