‘Verliefd op Ibiza’, de musical die zaterdag 8 februari is te zien in Schouwburg Amstelveen, was eerder de titel een van de best bezochte Nederlandse bioscoopfilms van de afgelopen jaren.

Nu dus ook een musicalversie met o.a. Guido Spek, Chris Tates, Johnny Kraaijkamp en Laura Ponticorvo. Iedereen in de familie rondom het vergeten popicoon Lex wordt deze zomer hopeloos verliefd. Op nieuwe gezichten, op nieuwe kansen en op het zonnige Spaanse eiland zelf. Oude romances worden afgestoft, nieuwe liefdes zoeken hun weg en de hormonen stuiteren over de bar. Verliefd op Ibiza is een verhaal over grenzeloze hartstocht en over het wonderlijke fenomeen dat we weg van huis, onder de verraderlijke vakantiezon, allemaal net even wat meer durven.

The Great Wonder

Pepijn Gunneweg, voormalig Ashton Brother, komt donderdag 13 februari naar de schouwburg met zijn eerste solovoorstelling The Great Wonder. Hij heeft twee jaar aan de voorstelling gewerkt en het resultaat is een bonte mengeling van variété, circus, muziek en heel veel poëtische beelden.

The Great Wonder is een vierdimensionale show die zich voor, boven en tussen het publiek afspeelt. In deze magische wereld gaat Pepijn samen met zijn troupe muzikale freaks verder waar hij ooit is gestopt. En dat levert een staaltje vakmanschap op in variété, acrobatiek, goochelen en absurde komedie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.