Omdat de show van zangeres Anneke van Giersbergen op zaterdag 28 maart is uitverkocht komt er een tweede op zondag 15 maart in AnnA (de voormalige Annakerk).

Anneke van Giersbergen werd bekend als vocaliste voor melancholieke Metal bands The Gathering en Vuur. Daarnaast bouwde ze ook een succesvolle solocarrière op, resulterend in samenwerking met bijvoorbeeld de Canadese Metal genie Devin Townsend en in Nederland BLØF. Daarnaast vereerde de Nederlandse muziekauteurs organisatie Buma Cultuur Anneke met de Buma ‘Roks! Export Award 2019’, een prijs voor de succesvolste Nederlandse artiest in het buitenland in zware muziek.

Album

Zij werkt momenteel aan een (semi) akoestisch album. Om haar fans een glimp van wat komen gaat te gunnen gaat ze in maart en april 2020 solo op pad voor een aantal akoestische optredens die haar langs bijzonder locaties zal brengen. Meer informatie: https://www.p60.nl/15-03-2020/anneke-van-giersbergen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.