‘Pim Pam Paars’ heet de woordeloze voorstelling voor iedereen die ouder is dan twee jaar in het Amstelveens Poppentheater (Wolfert van Borsselenweg 85A) op zondag 19 januari om 10.30 uur. Het is eigenlijk een levend schilderij vol bonte kleuren en dansende vormen, wat de theatermakers tevoorschijn toveren.

Een groot geel vierkant stuitert vrolijk rond.  ‘Plop.’ Een klein blauw cirkeltje doet een gek dansje om het vierkant heen. ‘Woei!’ Een rode driehoek, twee oranje strepen en vijf groene rechthoeken komen ook op het grote kleuren- en vormenfestijn af. Langzaam vinden ze allemaal een plekje en ontstaat er een prachtig landschap, in alle kleuren van de regenboog.

De makers van ‘Pim Pam Paars’ lieten zich inspireren door het televisieprogramma ‘Tik Tak’ en de abstracte schilderijen van Wassily Kandinsky. Aan het einde van de voorstelling kunnen de kinderen zelf verder creëren en spelen.

Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl,  info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

Foto: Moon Saris

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.