Op woensdag 12 februari (19.45 uur) aanstaande houdt Rotary Amstelveen Nieuwer-Amstel (RANA) in De Kegel aan de Bovenkerkerweg 81 weer een gratis Open Avond met als gastspreker Geert Jan Jansen. Hij is schilder, de meestervervalser van de vorige eeuw, en vertelt zijn levensverhaal. Inloop van 19.30 uur af.

Rotary Amstelveen Nieuwer-Amstel houdt deze open avond om geïnteresseerden en mogelijk nieuwe leden te laten zien wat Rotary is en betekent in de huidige samenleving. Met deze gastspreker laat de organisatie zien dat graag te luisteren naar en in gesprek te gaan met bijzondere mensen over hun leven. Aanmelden vóór 10 februari bij: secretarisrana@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.