Op donderdag 16 januari brengt de band Mothership een tribute aan Led Zeppelin in Poppodium P60. Die band uit Verenigd Koninkrijk zal twee uur de Led Zeppelin klassiekers spelen.

Mothership is eigenlijk meer een eerbetoon dan een tribute aan Led Zeppelin. Anders dan de meeste tributebands doet Mothership niet aan uiterlijke kopieën. Music is the message: geen kostuum of pruiken, maar gewoon een avond vol klassiekers. Het beste eerbetoon uit Verenigd Koninkrijk zal twee uur aan Led Zeppelin klassiekers spelen, waaronder When the Levee Breaks, Trampled Underfoot, Heartbreaker, Going to California, The Ocean, Whola Lotta Love en nog veel meer.

Led Zeppelin

Led Zeppelin was een in 1968 door Jimmy Page opgerichte Engelse rockband. Naast Page bestond Led Zeppelin uit Robert Plant, John Paul Jones en John Bonham. In januari 1969 kwam het eerste album uit, een lp met zowel harde blues als akoestische nummers. Led Zeppelin heeft wereldwijd meer dan 200 miljoen albums verkocht, waarvan al 111,5 miljoen in de Verenigde Staten. Nog steeds wordt de formatie als inspiratiebron gezien door talrijke nieuwe muzikanten. Donderdag 16 januari – Tickets vanaf €17,50

 

1 REACTIE

  1. Nou dat zal wel weer een verzameling grijze en dikbuikige rockers en chicks opleveren, die weer helemaal uit hun plaat gaan bij Whola lotta love. En de kleinkinderen ; Opa , doe ff normaal !!!!! 😂😂😂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.