Op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari komt kluchtkoning Jon van Eerd naar Schouwburg Amstelveen met zijn nieuwe theaterklucht ‘Herrie in de keuken’. Als eigenaar van een noodlijdende snackbar probeert Harrie zijn armzalige frietjes en ballen gehakt aan de man te brengen. Als het ernaar uitziet dat ze hun laatste bal hebben gedraaid, biedt de eigenaresse van de tattoo-shop een oplossing. Met haar ‘ingrediënten’ kan Harrie zijn snacks veel goedkoper aanbieden. Als de Keuringsdienst van Waren langskomt zit hij tot aan de nek in de hilarische problemen die alleen maar groter en gekker worden.

Liefde begraven
Op zaterdag 18 januari spelen Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen de hoofdrollen in ‘De liefde begraven’, een stuk over twee ex-geliefden die elkaar weer zien bij de begrafenis van hun hond. Een herkenbaar liefdesverhaal over verwachtingen, onvervulde verlangens, irritaties en passie tussen exen. Is de liefde echt voorbij? Tekst en regie zijn van Peter de Baan, het gezicht van het tv-programma De vloer op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.