Deze maand bestaat Schouwburg Amstelveen, destijds begonnen als cultureel centrum en sindsdien diverse malen verbouwd, 45 jaar. Dat wordt gevierd met de jubileumactie #HAPPY2020, die bezoekers een korting biedt op bepaalde voorstellingen.

Er zijn 20 theatervoorstellingen uit het seizoen 2019-2020 geselecteerd die tot en met 20 januari met 20% korting besteld kunnen worden. Die voorstellingen vormen volgens de schouwburg een gevarieerde mix van categorieën uit het aanbod.

Van dans tot musical

Zo kunnen dansliefhebbers voordelig genieten van o.a. Conny Janssen Danst en Nederlands Dans Theater 2. Musicalfans kunnen met korting naar Verliefd op Ibiza of Goodbye Norma Jeane. Voor liefhebbers van klassieke en lichte muziek zijn er voorstellingen van Mike Boddé, het Uriël Ensemble en Bizets opera De Parelvissers met korting te bestellen. Meer een rockfan? Het legendarische album Sticky Fingers van The Rollings Stones wordt integraal op de bühne gebracht door Legendary Albums live met o.a. Bert Heerink en Jan Akkerman en voor de jeugd is o.a. Kapot VET (5+) van VET Kindercabaret geselecteerd. Alle 20 voorstellingen uit de campagne zijn te vinden op: www.schouwburgamstelveen.nl/happy2020. De voordelige entreebewijzen zijn via www.schouwburgamstelveen.nl of via de kassa te bestellen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.