Het bezorgbedrijf Topbloemen.nl, met de eerste fysieke winkel aan de Van der Hooplaan, behaalde vorig jaar een stijgingspercentage van ongeveer 9 procent. Dat meldt eigenaar Edwin van Arkel, op basis van eigen cijfers en die van Marktdata.nl. Veertig procent van consumenten kwam die via internet bloemen wilden bestellen, kwam bij Topbloemen terecht. Fleurop en Bloomon zijn daarmee ingehaald, meldt het bedrijf trots.

In 2018 groeide de omzet van Topbloemen.nl met 16%. De meeste online bestellingen krijgt Topbloemen.nl uit Amsterdam en de duurste uit Haarlem, de goedkoopste uit Helmond. In Leidschendam werd van alle bestellingen het meest om een vaas bij een boeket gevraagd. Uit de reviews zou blijken dat 96% van de meer dan twee miljoen klanten het bedrijf aanbeveelt.

1 COMMENT

  1. Tegen internetwinkels kun je niets doen, maar ik vind het zonder meer een rotstreek van dit bedrijf dat ze een winkel zijn begonnen aan de van der Hooplaan , terwijl er al een bloemenman schuin aan de overkant zat. Voor de rest maakt dit bedrijf geen bal uit of die met winkel nu winst maakt of niet, terwijl het voor die zelfstandige bloemist zijn broodwinning en misschien ook zijn pensioen is.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.