In café The Pub aan de Lindenlaan 372 werden bezoekers zaterdag opgeschrikt door twee dinosaurussen. In de met lucht gevulde reusachtige pakken, zaten twee jongemannen, maar barman Kees vertrouwde het niet helemaal. Hij dreigde de merkwaardige kledij van de jongeren lek te prikken als zij klanten zouden lastig te vallen.

“Je weet nooit wat er in zit”, zei de barman. “Ik heb dit in heel mijn horecaloopbaan nog nooit meegemaakt. En na die berichten over geweldige aanvallen met machinegeweren, moest ik wel even controleren wie er in zaten. Het is tenslotte gezicht bedekkende kleding in optima forma.” De controle stelde hem kennelijk gerust, zodat de twee dinosaurussen mochten blijven. Zij dansten en omhelsden elkaar en gasten.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.