Behalve de wekelijkse muziekmiddagen op zondag (met singer-songwriters) wordt donderdag 23 januari (17.00 uur) in AnnA, de voormalige Annakerk aan de Amsterdamseweg, de Cultuuragenda van de gemeente officieel gepresenteerd. De gemeenteraad ging met het boekwerk, waarin het nieuwe cultuurbeleid is vastgelegd, akkoord. Het boek was toen overigens al klaar en al eerder te doop gehouden in de talkshow BV Amstelveen. Het thema van het beleid is: ‘De stad als podium!’

Op woensdag 1 januari is er in AnnA een nieuwjaarsborrel om 4 uur ’s middags, waar vier muzikanten optreden met Pop, Rock & Roll, Westcoast, Folk, Country en Bluegrass. Het muziekprogramma, telkens om 16.00 uur op zondag, ziet er verder als volgt uit: Zondag 5 januari – Singer-songwriter Sunday – Mevrouw Tamara; Zondag 12 januari – Singer-songwriter Sunday – Dear John; Zondag 19 januari – Singer-songwriter Sunday – Lara Kroon; Zondag 26 januari -Singer-songwriter Sunday – Géonne Hartman.

Fiesta 

Op donderdag 30 januari (21.00 uur) wordt Fiesta Latina by DJ Mickster gehouden. Kaartverkoop via ticketmaster: https://www.ticketmaster.nl/event/253491. En op zaterdag 1 februari is er het ‘Naeckt in de Sneeuw’ apres-ski feest, met Wunterschlauss en DJ Axel. Van 20:00 tot 24:00 uur, gratis entree.

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.