Schouwburg Amstelveen en Rick Engelkes Producties organiseren op initiatief van de 12-jarige Tzippy de Wolff, die meespeelt in de voorstelling, de benefietvoorstelling Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks (6+) op zondag 19 januari om 12.00 uur. De gehele opbrengst gaat naar Fight Cancer, een organisatie die zich inzet voor onderzoek en preventie van kanker.

De voorstelling maakt al deel uit van de reguliere programmering van Schouwburg Amstelveen. Toen Tzippy het initiatief nam voor een benefiet omarmden Schouwburg Amstelveen en Rick Engelkes Producties dit. De schouwburg stelt de zaal en crew om niet ter beschikking en cast en crew van Rick Engelkes Theaterproducties werken ook geheel vrijwillig mee aan deze bijzondere middag.

‘Mijn vader heeft binnen een jaar voor de tweede keer de diagnose kanker gekregen. Dit geeft mij vaak een machteloos gevoel en daarom wil ik graag iets moois doen voor kinderen die ook zo’n moeilijke tijd doormaken omdat iemand in hun omgeving kanker heeft,’ zegt Tzippy.

Musical

Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks is een spiksplinternieuwe familiemusical vol liedjes, mystieke wezens en tovertrucs. Het verhaal is gebaseerd op de door kinderen verslonden boekenreeks van Paul van Loon. De entreeprijzen bedragen € 21,50 en alle inkomsten uit de kaartverkoop komen ten goede aan Fight Cancer. Wie meer wil geven kan dat doen via www.schouwburgamstelveen.nl/dolfje; daar kan men kaarten bestellen en eventueel ook een donatie doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.